Old news

Sorry, only in Swedish.

2010-11-29: Uppföljningsreportage i nummer 6 av Street n strip om hur det egentligen gick för oss i år…
Så spring och köp köp köp!!!!!

Har uppdaterat med lite bilder från bussbygget också ta gärna en koll!!

/Andreas

2010-11-13: Har städat lite i menyn för att få det lite cleanare, numera ligger alla bilder under Bilder/Filmer istället. Har lagt in Event datum då du kommer att kunna se Chevellen nästa år.
Har även uppdaterat Sjödin Motorsport sidan med lite bilder på utförda arbeten, sen har vi fortsatt städa i garaget och planerat vad som ska göras på bussen, börjar snart bli dags att riva i den!! 🙂 Kolla runt lite!

/Andreas

2010-11-04: Jaha! Nu var det dags igen, jag skulle ta det lugnt oktober ut och nu är det ju redan november så dags och ta död på latmasken och börja jobba igen då!!!! 🙂

Sedan vi kom hem från Kjula har det inte hänt mycket med bilen, det ända vi har gjort är att tömma metanol och motorolja…

Sen har vi städat lite i garaget och jag har börjat försöka organisera lite inför nästa år med vilka tävlingar vi ska åka, börjat kolla igenom vad som ska beställas hem i reservdelsväg mm.
Sen till den här vinterns stora tidsfördriv har jag köpt en gammal godsbuss som ska byggas om och anpassas så som vi vill ha den.
Väldigt mycket jobb blir det men det ska faktiskt bli riktigt kul att göra något annat än att bara bygga på bilen..!! Har även köpt ett bra depåtält som förhoppningsvis ska skydda oss från all sol vi kommer att få på oss under nästa år ute på banorna 🙂

Har uppdaterat sälj och teamsidan och nu kommer självklart en ny sida som kommer att visa hela uppbyggnaden av bussen klicka här så länge för att se Bussbygget

/Andreas

2010-09-24: Första testreporna med Chevelle 65:an

2010-09-21: Nyhet på Svenska Bilsportsförbundets hemsida!!
Kolla länken nedan.
http://www.sbf.se/2010/09/21/andreas-sjodin-ar-pa-g-i-top-doorslammer/

2010-09-20: Chevelle 65:an är provkörd och bygget är klart!!!!

Har lagt 350-400 timmar dom 3 sista veckorna på bilen och äntligen har jag provkört bilen för första gången!! 🙂 Det var en mycket lärorik helg på Kjula Dragway första testet slog jag loss hjulen direkt på startlinjen och andra repan fegade jag då jag trodde hjulen skulle gå loss igen men hur som helst känns det riktigt bra just nu. Nu siktar vi på 2011 som ett läroår och hoppas på mycket körningar så jag får lära känna bilen vi får trimma in teamet så vi kan sikta på att tävla på riktigt under 2012, men nu går jag i ide för en stund och lägger tiden på jobbet och allt annat som man inte har tid med när man bor i garaget.

Ett jättestort tack till Pappsen, Tobbe, Isabell, Veronica, Crille, Alex, Jonnie, Johan, Tina, Jocke, Uffe, Faj, Marcus Och Kjula Dragway för en riktigt kul helg!!! 🙂

Kolla byggsidan och Bilder / filmer för nya foton!

Första uppstareten av Chevelle 65:an!!

/Andreas

2010-09-18: Lastad i Lindbergarnas trailer, åker till Kjula och gör klart det sista imorrn!!!

2010-09-13: Har snittat 18-20 timmar om dagen med motorn / bilen dom sista 2 veckorna…
Men äntligen!! Idag monterade vi i en nästan helt färdig motor i bilen för första gången!!!
Och nu börjar mycket saker bli klara!! Men det har varit en lång väg dit med felaktiga verktyg försenade delar från USA mm mm….
Stort tack till Rickard på Verkstan, Charley Karling, Jocke Månsson, Isak på jobbet,
Crille Nilsson och Tobbe som ställer upp varenda sekund han kan just nu.

Kolla byggbilderna,
/Andreas

2010-09-01: Har fortsatt montera ihop bilen, det blir bara mer och mera färdigt vilket känns jävligt skönt!!
Har även lyft ur motorn och fortsatt jobba med den, och nu i veckan kommer de sista saknade delarna till den, så just nu är siktet inställt på att väldigt snart så ska motorn få visa livstecken för första gången i min ägo!!!

Stort tack till Erik Bengtsson som har gjort klart alla tankar, sen har vi fått tillökning i teamet av en kille som heter Alexander Forsberg.

2010-07-25: Har uppdaterat med lite bilder från Day Of Thunder i Nyköping.
/Andreas

2010-07-24: Fick tillbaka karossen från lack för en vecka sedan och jag är i stort sett helt nöjd med den bortsett från att den kom tillbaka 4.5-5 månader för sent….. Har även äntligen fått mina racekläder som även dom var typ 3-4 månader sena… Det här är dom två största anledningarna som gjort att jag sumpat lusten att jobba med bilen.
Hur som helst under den gångna veckan har det varit dygnet runt i garaget för att montera ihop bilen, har bland annat fått fungerande bromsar och behöver du bromsslangar, kopplingar eller AN-kopplinger och slang så säljer Åkes Bil Och Motor det numera och har en egen bromsslangspress i lokalen.
Så nu sitter bilen ihop utseendemässigt klar men det är ganska mycket jobb kvar på motorn, men jag jobbar på. Men nu blir det att ha den ända riktiga semesterveckan i år och dra ut i Stockholms skärgård och göra så lite som möjligt 😉 😉

Ett JÄTTE STORT TACK till, Tobbe, Krille, Jocke från LL racing, Tony, Snigel, Janne Jäger, Erik Bengtsson, PG från Bilglasdesign, Kenneth från Swecomposite och Mattias och Christer Westman utan er hade det här aldrig gått att få ihop!!!!

Måste säga en sak till, det känns helt jävla sjukt bra att stå och titta på bilen nu efter fyra års slit för det blev så rätt stuk på den, EN ÄKTA DOORSLAMMER enligt mig och inte ett strömlinje format ufo.
Kolla byggbilderna,
/Andreas

2010-07-21: Har hittat lite arbetslust igen, så nu har jag uppdaterat hemsidan med bilder från dom sista 6 veckorna, har hänt mycket i
garaget nu!!!
Vi har börjat montera ihop bilen!!! 🙂
Kolla byggbilderna!
Andreas,

2010-05-18: Jag har spenderat 5 heldagar i garaget under vecka 19 och än så länge känns det kul att jobba med bilen så nu är siktet inställt på att kanske provköra i augusti,
men hur det blir får tiden utvisa eftersom enda hjälpen i garaget är lite handräckning då och då,
och jag får se hur mycket jag orkar vara där i sommar, tänkte kanske prova en sak som jag har hört folk prata om “vara ledig” och jag tror det innebär, vara borta från bilar när man jobbar med dom som yrke….
Men jag kommer självklart uppdatera hemsidan som vanligt när jag har gjort något på bilen,
Kolla senaste byggbilderna.
/Andreas.

2010-05-06: Jaha! Det har varit väldigt dåligt med uppdatering på sista tiden och många undrar varför och det beror på att jag inte gjort något på bilen på ca 2 månader för att,
jag har byggt en Fuel Funny Car som drog ut alldeles för mycket på tiden av olika anledningar,
jag har reparerat några andra bilar,
jag har jobbat undan en massa på firman (Birka),
jag har hjälpt andra före mitt eget,
jag skulle ha fått hjälp men blev inte så mycket av det och pga. det står bilen där den står och därför har jag ruttnat helt och bara låtit den stå i garaget och se dum ut.
Så om det blir något åka i år så blir det nog tidigast i augusti som det ser ut just nu.
Det ända som har jobbats med är motorn TACK ännu en gång till TTR Jompa för mera svetsning i topparna.
Men jag börjar komma upp över ytan nu så det börjar komma tillbaka lite lust att åka till garaget igen så vi får se vad som händer.

Jag medverkade i Motorsoffan på Nitroz.se den femte maj, vi snackade lite chassie och var en vända i ÅBM garaget och kollade på lite verktyg, Tack till Nitroz, Henrik Modigh och Tommy Ledberg för ett Riktigt bra jobb.

Ny sponsor Gylling Teknik kommer att hjälpa ÅBM Racing med batterier till bilen och startkärran.
/Andreas

2010-04-05: Missa inte att köpa senaste numret av Street & Strip 6 sidor stort reportage om ÅBM Racing i den, Ett JÄTTETACK till Togga Liljedal på Street & strip för ett grymt jobb!!!!! 🙂

Jag har varit hos LSF Customlackering och kollat Chevellekarossen och den kommer att bli riktigt bra, så bra att det blev helt nya planer på färgval…..
Jag har fått hem lite mera saker från USA till bilen.
Jag har äggnat 🙂 påsken till att börja sätta ihop Johans båtmotor (det är ju snart sommar även på vattnet) och jag har kommit fram till att hur mycket jag än vill blir det inte någon provkörning på Kjula i maj, Det är lite svårt att hinna med allt eftersom att jag är till 95% ensam i garaget och jag har inte tid med en plattare näsa just nu. Sad but true, men sommaren är förhoppningsvis lång.
/Andreas

2010-03-25: Hemma igen efter en händelserik vecka i USA Bilder finns HÄR.
/Andreas

2010-03-16: Karossen är körd till Johan på LSF Custom Lackering!!!!!!!!!!
Tack igen till Johan Lindberg för hjälpen 🙂

Jag har beställt alla mina kläder stort tack till JP Simpson Sweden. Jag har beställt kolvar.
Ett jätte tack till TTR Jompa för svetsning av mina toppar, det gick grymt fort man blir klart imponerad när prylarna är borta i typ 7 timmar och sedan kommer tillbaka så varma att dom knappt går att röra vid, som sagt tack igen.

Till och från känns det jävligt tungt att lyckas få ihop det till Kjula den 15 maj, det är svårt när man nästan bara håller på själv i garaget och dessutom hjälper andra för mycket….
Men målet är satt till då sen får vi se vad som händer, som tur är det många körtillfällen i sommar 🙂

Och om ca 8 timmar lämnar jag och Jocke från LL Racing det här landet och drar över till USA och hälsar på en polare till mig i Springfield Missouri ska bli lite skönt samtidigt som jag blir stressad av att åka iväg, men ska jag vara ärlig är det nog saker som det här som ger lite livslust igen när allt är som det är.
Kolla byggbilderna,
/Andreas

2010-02-28: Karossen hemma l garaget igen,
Tack till storebror Lindberg för hjälpen 🙂
Plåtar till golv och torpedväggen är klara.
“Ormen” har börjat slipa och förbereda karossen inför lack som ska göras av Johan Jarbeck på LSF Custom Lackering i Åkersberga, Johan Svensson har börjat tillverka mallar för rutorna och Uffe var förbi och fixade lite kaffe, Han sa att “det är det ända jag klarar av” och sen hade vi kaffe över hela fikabordet…… 🙂
Kolla byggbilder.
/Andreas

2010-02-22: Jag har varit och jobbat lite på karossen hos Swecomposite,
Vi har plockat ur allt ur chassiet och jag har svetsat några meter…. Tråkigt  🙁
Har stökat lite med motorn och jag har börjat titta på mina förarkläder, Det börjar bli riktigt snurrigt nu när det är så mycket på G,
Men det blir nog bra när allt är klart. 🙂
Kolla byggsidan,
/Andreas

2010-02-14: Chevelle karossen är körd till Swecomposite för fastplastning av alla infästningar och lite småjusteringar som ska göras innan lack, Tack till Johan Lindberg för hjälpen att köra dit den.
Jag har beställt en ny vevaxel.
Jag, Tobbe och bröderna Lindberg var ner en sväng till Åby marknaden och sålde lite saker och snackade en massa skit med folk, Jag hämtade även att par nya toppar till min motor och bytte till mig ett par bakfälgar med rätt backspace.

Jag fick även veta att det kommer att köras ett test and tune på Kjula Dragway den 15-16 maj och jag har nu ändrat målet för första provkörning / licenskörning till då 🙂

2010-02-08: Gjort klart det mesta med hjulhusen
Har även börjat fundera på lackering av bilen…
Och sen har det spårat ur en gång till, en ny luftpump har inhandlats. Kolla byggsidan,
/Andreas

2010-01-28: Igång igen efter en data krasch
🙁 och jag har gjort ganska mycket små uppdateringar överallt på hemsidan.
Swecomposite i Åkersberga tillverkar nu kolfiber hjulhus och det första paret är monterat på min bil. Kontakta Swecomposite för pris och mera info. Det finns film från tillverkning och montering av hjulhusen, kolla byggsidan.
Jag har uppdaterat med en länk i menyn på arbeten som Sjödin Motorsport utför.
/Andreas

2010-01-10: Inte mycket gjort den här veckan mer än att hjulhusformen är klar och körd till Swecomposite.
/Andreas

2010-01-03: Hmm kändes lite udda att skriva det datumet…. Och det betyder även att sommaren närmar sig och med jättekliv….

Efter lite vila från garaget var det riktigt kul att börja jobba på bilen igen jag har monterat i en massa delar den sista veckan, känns ju nästan som att man är klar när som helst.. 🙂
Har även börjat lite lätt med övre delen av torpedväggen, och nu när jag har laddat om med lite ny energi är jag nog redo för jobb dygnet runt i 3 månader igen 🙂
Kolla byggbilderna.
/Andreas

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
Vi önskar att 2010 blir ett fartfyllt år 🙂
Kolla nya hemsidorna för Åkes Bil & Motor och Birka Motorrenoveringar.
/Andreas

2009-12-04: Så där, Nu har jag lagt ut lite bilder på Chevellen utomhus 🙂
Stort tack till Johan och Marcus för hjälpen med fotografering.
Jag har även lekt datahacker och trimmat “Bygget av Chevellen” sidan så det går fortare att ladda den.
Det har även kommit hem lite julklappar från USA och självklart har jag inte kunnat låta bli att vara lite i garaget : ) Kolla bilderna,
/Andreas

2009-11-23: Äntligen 450 timmar på 12 veckor i garaget plus att jag har jobbat och Chevellen har landat! Den står på egna hjul på marken. Zoomieheadersarna är klara och bromsskärmarna monterade,
Jag ville ju rulla ut den innan snön kommer och jag lyckades, Tyvärr så började det regna när halva bilen var ute ur garaget så inga fräna bilder utomhus ännu….
Just nu känns det jävligt bra att bara stå och titta på bilen och kunna säga att hela den där har jag byggt med mina egna händer (Alla kan köpa en sak men alla klarar inte av att bygga det man vill) Självklart skulle jag inte ha klarat det utan hjälp från alla inblandade, Ingen nämnd ingen glömd ni vet vilka ni är så ta åt er.
Nu kommer det bli ganska lugnt i garaget dom närmsta veckorna. Måste jobba lite också 🙂 och ta det lite lugnt så jag inte tröttnar på allt.
Men så fort det blir lite bättre väder kommer jag att rulla ut Chevellen och ta lite fräna foton på den och lägga ut.
Det är också bestämt att jag ska provköra Chevellen och ta C1-licensen på Deep Forrest i Sundsvall i Juni 2010.

STOR TACK TILL ALLA SOM HJÄLPT MIG KOMMA DIT JAG ÄR IDAG!

Kolla byggbilderna.
/Andreas

2009-11-15: Hela karossen sitter på plats och jag har tagit bort jiggen till den.
/Andreas

2009-11-09: Klart en riktig raggarbil ska ha riktiga lampor… 🙂 Karossen (bakdelen) saknar 4 dzus fästen sen sitter den där den ska, Kolla byggbilderna. JÄTTE STORT TACK! till Krille som har hjälpt till hela helgen.
/Andreas

2009-11-02: Karossen börjar komma på plats 🙂
/Andreas

En massa bilder från USA resan ligger HÄR!

2009-10-30: Hemma igen från Houston TX, Har varit en jävligt kul vecka med vila, skitsnack, dragracing, 25 grader värme och har träffat en massa folk (bla en massa svenskar som var där) och har skapat nya kontakter på andra sidan vattnet.
Lägger ut lite bilder från resan i slutet på veckan. Som det ser ut just nu drar jag iväg en sväng om ca 5 månader igen, men imorrn fredag blir det garaget och jobba med Chevellen.
/Andreas

2009-10-18: Inte så mycket gjort den här veckan heller men det är ju så att man har ju bara 2 händer, och sen börjar jag faktiskt bli lite sliten… Kolla byggbilderna.

På onsdag drar jag och Jocke frånLL Racing till USA och kollar ADRL finalena i Dallas TX ska bli riktigt kul och skönt efter 8 veckors dygnet runt slit på jobbet
och i garaget.
/Andreas

2009-10-12: Inte så mycket gjort på bilen under vecka 41, Det ända jag har gjort är att lista ut hur ramen för att hålla i dörrbladen skulle vara Sen har vi städat i 3 dagar kan behövas ibland….. Och fixat ett litet fikarum.
/Andreas

2009-10-04: Jonnie har ritat fästen för karossen, motorplåt och lite verktyg. Vi har varit hos Patrik Widd,
PW svets och smide i Krylbo och vattenskurit, Jätte tack till Patrik som hade en lång dag i torsdags 🙂
Jag har monterat fästena i chassiet fram och bak, tror jag har kommit på hur jag ska fästa resten av karossen.
Kolla bilderna.
/Andreas

2009-09-29: Karossen har provmonterats och det ser bra ut. Nu ska det bara lösas hur karossen ska fästas på chassiet, Målet är att bilen ska kunna rullas ut och vara fotomodell innan snön kommer…… Så det är bara att jobba på 🙂 Kolla bilderna.
/Andreas

2009-09-20: Kontoret klart!!!!!!!
Kolla byggbilderna.
/Andreas

2009-09-14: Under veckan har det ramlat dit en massa saker i chassiet riktigt kul att få dit saker som gör att det börjar se ut som en riktig räserbil och inte bara en hög med rör 🙂 Jätte STORT tack till Jonnie för hjälpen i helgen. Kolla byggsidan.
/Andreas

2009-09-08: Projacken bak är klar och fästena på bakaxeln är monterade, Svansen och funnycarburen är klara. Och en massa nya delar är beställda.
Och missa nu inte Topdoorslammer serien från sommaren som kommer att visas på tv4-sport, sex onsdagar framåt och datumen är 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10 och 14/10.
/Andreas

2009-08-30: Ja nu är racesommaren slut, Vi hamnade på 4:e plats i cupen vilket är en klar förbättring mot förra årets 6:e plats
och vi avslutade med ett PB i Sundsvall 6.35/ 356 km/h. Tack till Jonnie och Johan för ännu en kul sommar.
Så nu har jag börjat stöka runt i mitt eget garage efter att ha samlat inspiration hela sommaren.
Det börjar ju bli dags att få ihop min egen bil…….
Kolla byggsidan.
/Andreas

2009-07-14: Händer inte mycket i garaget just nu, Det är inte så kul att vara i garaget när det är så bra väder som det är. Har upptäckt att det är ganska skönt att vara ute och åka båt och ligga på en klippa i skärgården och göra ingenting,
Sen tar det väldigt mycket tid att hjälpa Lindberg bröderna med deras kärra men det är ju bara kul 🙂
Men jag har fått dit förarstol och bälten, Och snart är det vinter så då börjar det rulla på i garaget igen 🙂
/Andreas.

2009-05-11: På grund av div. anledningar blir det ingen provkörning av bilen i år.
Men vi kommer självklart att jobba på med bilen, Och hemsidan kommer att uppdateras som vanligt.
/Andreas.

2009-04-19: Olja och bränsletank ihop punktade och provmonterade.

2009-04-05: Wheeliebars klara 🙂

2009-03-29: Svansen klar!!!! 🙂
Bränsle/ oljetank påbörjad.

2009-03-22: Bakramen “svansen” börjar komma på plats.

2009-03-19: En hel del gjort dom sista veckorna, Tack Jonnie för hjälpen 🙂 Kolla byggbilderna.
Börjar kännas lite jobbigt nu när solen börjar lysa, det blir varmt och sommaren kommer närmare och närmare……. 🙁

2009-02-22: Så där ja, Jag hittade arbetslusten den låg och väntade på Åby marknaden 🙂
Så under vecka 8 har det hänt en hel del motorn har provmonterats och det gav mycket inspiration, Det är alltid kul att göra fräna framsteg 🙂 Dubbelramen är på plats och framvagnen är monterad, Nu ska bakvagnen dit. Men under vecka 9 blir det nog inte så mycket gjort för jag ska till Avesta och hjälpa Lindberg bröderna med deras “släpvagn” 🙂

2009-02-12: 4-link plattorna är på plats och nästan hela funny car buren sitter där den ska, Nu ska dubbelramen dit nästa vecka, Och i helgen är det Åby marknaden som gäller och lite kalas på lördags kvällen 🙂

2009-01-26: Vi har monterat karossen på jiggen i raceheight och fått klart karossformen på buren, Vi borde ha gjort mer men arbetslusten har inte varit på topp 🙁  men vem vet man kanske hittar den snart i något hörn 🙂 🙂

2008-12-30: JAAAAA!!!!
Kom hem från Spanien i söndags kväll. Igår måndag kom det julklappar från andra sidan vattnet RÖRBOCKEN det tog 11 dagar totalt sen jag beställde den varav 7 dagar var helgdagar jul mm, och det tar 3 veckor från Italien är det bara jag som tycker att något är fel!  Och den nya fungerar som den ska,

Så nu i norra Stockholm bockar Sjödin Motorsport 4130 crommolly rör i storlekarna 3/4″ 7/8″ 1″ 1-1/8″
1-1/4″ 1-1/2″ och 1-5/8″ med godstjocklek 0.058″- 0.134″ kanske kan vara bra att veta för er som bygger bil.

Har även monterat ihop rörnotchern och provmåttat karossen på jiggen äntligen kan vi börja jobba på riktigt!!!!

2008-12-19: Jaha! igen, Alla delar till chassiet finns nu i garaget och karossen är klar, Men jag beställde en egen rörnotcher och en rörbock för att slippa låna saker av folk hela tiden (kan själv) notchern fungerar bra, jag jobbade med en likadan hos Snöbollen. Men rörbocken som skulle fungera enligt säljaren och skulle ta 2 veckor att få tog egentligen 3 veckor och när den väl kom så var det fel radie på schablonerna (den man bockar röret runt) så innan dom kom var vi uppe i 6 veckor,
Italien är ett u-land har jag lärt mig och dom är absolut inte service minded, och när jag skulle provbocka det kraftigaste röret i bilen sprack bockmaskin den var helt enkelt en skräpsak och den var ändå inte billig, men som tur är får jag lämna tillbaka den och behöver inte betala något. Igår beställde jag en ny från USA som jag vet fungerar, men det tråkiga är att nu är det jul och nyår så det tar längre tid att få hem den. Men på söndag den 21:a drar jag till Spanien en vecka och glömmer det här en liten stund.

2008-11-06: Jaha! nu har det hänt ganska mycket vad det gäller bilen, Chassiet har sålts på grund av att det konstaterades att det var felbyggt vad gäller motorplaceringen i chassiet, Vilket skulle göra att det skulle bli problem i framtiden när det kommer i en riktig motor med mer effekt i bilen och bygga om och flytta motorn skulle nästan ta lika lång tid som att bygga ett halvt chassi så därför såldes det gamla till en Tobbe i Tyresö roadkillracing.se som kommer att åka med mindre effekt förmodligen i
Pro Street med en Chevelle 64:a.

Har även köpt material och byggt en egen chassi jigg, och köpt rör och beställt alla delar jag behöver till chassit, och jag har nog allt hemma om ca 2 veckor och sen är det bara att jobba som ett djur.

2008-10-04: ÅBM Racing har fått igång en gästbok, skriv nått kul eller vad ni tycker om bygget.

2008-09-16: Har återupptagit bygget med Chevellen efter sommarens bravader med Lindberg Bros, Bilen har ställts på en ramjigg för ombyggnad av bakramen och Kenneth och Thomas på Swecomposite jobbar för fulla muggar med kolfiberkarossen,
Just nu är siktet inställt på att ta C1-licensen och köra några testtävlingar under nästa år, Skönt med vinter så man kan krypa in i garaget och låsa på insidan för att sen komma ut ur det i vår 🙂

2008-06-24: Ny sponsor Hansen Racing, hjälper ÅBM Racing med MSD delar. Det är tyvärr också bestämt att det inte blir något åka med bilen i år pga att allt tar för lång tid och att motorn inte var som den skulle. Så Andreas och Snigel hänger med Lindbergbros från Upplands Väsby och spöar lite gamlingar i år istället 🙂 🙂 🙂

2008-06-19: Chevellen hemma från Swecoposite och formarna blev riktigt bra?????

2008-06-01: På grund av att allt tar längre tid än man tror, plus att motorn som togs hem från USA inte var som den ska så blir allt framflyttat. Men vi siktar fortfarande på att ta licensen i år så vi kan tävla nästa år.

2008-04-17: Nu är Chevellen hos Swecomposite i Åkersberga

2008-03-27: Nu är nya snurran hemma!!!!

2008-03-25: Stort steg! Nu har plåtkarossen lämnat garaget efter 15 månader och åkt till LSF Customlackering i Åkersberga för sista touchen och lackering innan den ska till Swecomposite för avgjutning.

2008-03-22: vi har ställt bilen på marken med karossen som vi har filat på sedan september 2007 och det blev låågt. Nu ska den bara gjutas av och byggas ihop, provkörning om 4 månader 🙂

2008-02-22: Nu blir det åka av 2008! I Top Doorslammer, Ny motor har köpts till bilen 540cui med en 14/71:a på.
För mer info kolla racedatum.

2007-10-26: ÅBM Racing har en ny sponsor: Swecomposite i Åkersberga som ska tillverka kolfiberkarossen till Chevellen.

2007-09-02: Har återupptagit bygget med Chevellen efter sommarens uppehåll när Andreas har hjälpt
Max Hamrin med sin Morris Minor i Evilchassis. Vi slutade på 3:e plats i TSDS Pro Street.

2007-02-03: Chevelle bygget fortlöper, och sidan är uppdaterad med nya bilder klicka här

2007-01-20: ÅBM har en ny sponsor, Swelube AB som säljer Amalie oil, kolla sponsorsidan

2006-12-21: Nu är chevellen hemma från Snowball racing

2006-10-31: Bygget med den nya chevellen har påbörjats

2006-09-10: Åk med i chevellen!

2006-08-26: Bakaxeln tokskjuten på Tullinge!

2006-08-25: Nya sidan uppe! Tjoho!